Om oss

Om Grab & Go Burger

Med resor runt om i världen för att smaka alla sorters burgare har vi kommit fram till en sak, "keep it simple". Vad som gör Grab & Go Burger unika är hur vi kombinerar de bästa av svenska råvaror till en magisk smaksensation efter vårt alldeles egna recept. Grab & Go Burger är ett franchisebaserat företagskoncept som grundades år 2019. Varumärket Grab & Go Burger ägs av Street Food Company AB som är ett småländskt bolag vars huvudkontor och administration är beläget i Jönköping.

ARRE YOUNAN, CEO och co-founder
E-mail: arre@grabandgo.se
Tel: 0737088997

MICHEL HANNA, CFO och co-founder
E-mail: michel@grabandgo.se
Tel: 0705880368

Burgarna

Alla burgare är gjorda av 100% svensk, färsk, högrev. De löspressade burgarna steks med en avancerad teknik med värme under och ovanifrån för att behålla största möjliga saftighet.

Fries

I en hälsoaspekt har vi valt att arbeta med en specialutvecklad air-fryer. Den har ett unikt luft/vatten-system som gör att vi kan producera fries med 85% mindre kaloriinnehåll än vanliga fries på marknaden.

Bröd

Med vårt unika recept bakar vi potato buns i vårt egna bageri och levererar direkt till restaurangerna.

Dips

Vi gör all sås och dressing från grunden efter eget recept med noga utvalda råvaror. Självklart har vi alternativ för dig som är vegan.